Salata andaluza

Printeaza

Salata andaluza

Ingrediente:Salata andaluza

  • 300 g. rosii
  • 2 castraveti mici
  • 1 ridiche de iarna potrivita
  • 2 oua
  • 100 ml. untdelemn
  • patrunjel verde si marar
  • otet dupa gust
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se taie in felii subtiri si se amesteca usor cu patrunjelul verde si mararul (mai mult) tocate marunt, untdelemn, sare, piper si otet dupa gust. Ouale fierte tari si taiate rotund se pot aseza sub salata.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.