Aceasta supa clarificata este ideala pentru a pune in valoare aroma delicata a curcanului, oferind in acelasi timp o experienta culinara memorabila. Preparare: 30 minute Gatire: 3 ore Timp total: 3 ore si 30 minute Ingrediente: Carne de curcan (500 g – aripi, piept sau alte parti carnoase): Ofera baza de gust […]
Salata de andive cu bacon si pere
PrinteazaSalata de andive cu bacon si pere din: andive, ruccola, radicchio, pere, miez de nuca, bacon, otet de mere, suc de lamaie, miere, sare, piper si ulei de floarea soarelui.
Ingrediente:
- 2 andive
- 1 legatura ruccola
- 1 capatana radicchio
- 2 pere
- 4 linguri miez de nuca
- 8 felii bacon
- 4 linguri otet de mere
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 lingurite miere fluida
- sare
- piper
- 6 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
spala andivele, se curata si se desprind frunzele de pe cotor. Se spala ruccola, se curata si se indeparteaza eventual cotoarele tari. salata radicchio, se curata si se rupe bucati.
perele, se taie sferturi si se curata de cotoare. taie felii subtiri si se repartizeaza totul pe 4 farfurii.
toaca miezul de nuca. Se taie in doua feliile de bacon si se calesc intr-o tigaie incinsa fara adaos de grasime.
prepara un dressing din otet, suc de lamaie, miere, sare si piper.
adauga uleiul si se bate cu telul. stropeste salata cu dressingul si se asaza deasupra baconul.
presara nuci.
Salata de andive cu bacon si pere
Pofta buna!
Lasagna Low Carb cu Foi de Vinete
Lasagna este unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din bucătăria italiană, dar poate fi adesea considerată prea bogată în carbohidrați pentru cei care urmează o dietă low carb. Această rețetă de lasagna low carb cu foi de vinete îți permite să te bucuri […]