Salata de andive cu legume

Printeaza

O reteta de salata de andive cu legume din: andive, sfecla rosie, boabe de porumb, capere, gulie, boabe de fasole, ulei, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Salata de andive cu legume

  • 200 g andive
  • 1 sfecla rosie coapta
  • 50 g boabe porumb conservat
  • 50 g capere murate
  • 1 gulie
  • 100 g fasole boabe fiarta
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi andivele de frunzele de la exterior, spălaţi-le şi tăiaţi-le în ron­dele de circa 5mm grosime. Tăiaţi sfecla roşie în cubuleţe. Curăţaţi gulia de coajă, spălaţi-o şi daţi-o pe răzătoarea mare. Puneţi într-un castron mai mare andivele, gulia rasă, cubuleţele de sfeclă, caperele, boabele de porumb şi fasolea fiartă.

Adăugaţi uleiul, zeama de lămâie, sare şi piper după gust şi omogeni­zaţi bine salata.

Salata de andive cu legume

Salata de andive cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.