Salata de andive cu legume
PrinteazaO reteta de salata de andive cu legume din: andive, sfecla rosie, boabe de porumb, capere, gulie, boabe de fasole, ulei, zeama de lamaie, sare si piper.
- 200 g andive
- 1 sfecla rosie coapta
- 50 g boabe porumb conservat
- 50 g capere murate
- 1 gulie
- 100 g fasole boabe fiarta
- 50 ml ulei
- 2-3 linguri zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi andivele de frunzele de la exterior, spălaţi-le şi tăiaţi-le în rondele de circa 5mm grosime. Tăiaţi sfecla roşie în cubuleţe. Curăţaţi gulia de coajă, spălaţi-o şi daţi-o pe răzătoarea mare. Puneţi într-un castron mai mare andivele, gulia rasă, cubuleţele de sfeclă, caperele, boabele de porumb şi fasolea fiartă.
Adăugaţi uleiul, zeama de lămâie, sare şi piper după gust şi omogenizaţi bine salata.
Salata de andive cu legume
Pofta buna!