Salata de andive cu sos de hamsii si capere

Printeaza

Salata de andive cu sos de hamsii si capere din: andive, fileuri de hamsii, capere, dressing din ulei de măsline si suc de lămâie.

Ingrediente:Salata de andive cu sos de hamsii si capere

  • 4 andive medii
  • 6 fileuri de hamsii
  • o lingură de capere
  • dressing din ulei de măsline si suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Tăiaţi andivele în jumătate, de la rădăcină spre vârf, apoi în sferturi şi, în final, în optimi. Spălaţi în apă rece şi strecuraţi, apoi uscaţi-le.

Folosind un pisălog şi un mojar, zdrobiţi 6 fileuri de hamsii şi o lingură de capere.

Puneţi amestecul într-un bol şi adăugaţi un dressing din ulei de măsline şi suc de lămâie. Ames­tecaţi bine, apoi adăugaţi andivele.

Puteţi pune ceva mai mult suc de lămâie pentru gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.