Salata de andive cu sos de hamsii si capere
PrinteazaSalata de andive cu sos de hamsii si capere din: andive, fileuri de hamsii, capere, dressing din ulei de măsline si suc de lămâie.
- 4 andive medii
- 6 fileuri de hamsii
- o lingură de capere
- dressing din ulei de măsline si suc de lămâie
Mod de preparare:
Tăiaţi andivele în jumătate, de la rădăcină spre vârf, apoi în sferturi şi, în final, în optimi. Spălaţi în apă rece şi strecuraţi, apoi uscaţi-le.
Folosind un pisălog şi un mojar, zdrobiţi 6 fileuri de hamsii şi o lingură de capere.
Puneţi amestecul într-un bol şi adăugaţi un dressing din ulei de măsline şi suc de lămâie. Amestecaţi bine, apoi adăugaţi andivele.
Puteţi pune ceva mai mult suc de lămâie pentru gust.
Pofta buna!