Salata de ardei copt si spanac

Printeaza

Salata de ardei copt si spanac din: ardei, spanac, fenicul, cimbru, nuci, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 2 ardei graşi galbeni
  • 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi
  • 2 bulbi de fenicul
  • 4-5 crenguţe de cimbru
  • 6 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 225 g spanac
  • 75 g nuci de pin

Mod de preparare:

Salata de ardei copt si spanac: Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Aşază în tava de copt 2 ardei graşi galbeni şi 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi, 2 bulbi de fenicul, tăiaţi sferturi, 4-5 crenguţe de cimbru şi stropeşte cu 6 linguri ulei de măsline, presară sare şi piper şi dă la cuptor 20 minute, întorcănd frecvent.

Stropeşte cu 3 linguri oţet balsamic şi continuă să fii la cuptor 10 minute. Transferă pe platoul de servit şi combină cu 225 g spanac şi 75 g nuci de pin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bruschete cu Costiță Afumată și Mozzarella

Bruschete cu Costiță Afumată și Mozzarella: o gustare savuroasă și aromată, perfectă pentru petreceri sau ca aperitiv înainte de o masă principală. Combinația de costiță afumată, cu gust intens, și mozzarella topită, cremoasă, face din aceste bruschete o alegere delicioasă și îndrăgită de mulți. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 10 minute Total: 25 […]

Ghebe în Aluat Tempura

Ghebe în Aluat Tempura: o reinterpretare interesantă a clasicelor tempura japoneze, adaptată pentru a include ghebele, acele ciuperci de pădure populare pentru aroma lor bogată și textura fermă. Această rețetă transformă ghebele într-un aperitiv crocant și aerat, perfect pentru a fi servit alături de diverse sosuri de imersie. Ingrediente Ghebe: 300 g, curățate și tăiate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.