Salata cu ardei gras, ceapa rosie si telemea de oaie

Printeaza

Salata cu ardei gras, ceapa rosie si telemea de oaie din: ardei gras, dovlecei, vanata, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie, ceapa rosie, usturoi, telemea de oaie, paine toast, mustar, zahar, otet balsamic, masline negre, lamaie, verdeata.

Ingrediente:Salata_cu_ardei_gras_ceapa_rosie_si_telemea_de_oaie

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 120 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 2 cepe rosii
  • 150 g telemea de oaie
  • 1 catel de usturoi
  • 4 felii paine toast
  • 2 linguri mustar
  • zahar
  • 2 linguri otet balsamic
  • 75 g masline negre
  • 1 lamaie
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se mărunţesc legu¬mele. Se încing pe rând porţii de ulei de măsline şi se prăjesc legu¬mele cca 8 min. Se adaugă sare, piper şi suc de lămâie.

Ceapa se taie rondele. Telemeaua se taie cuburi şi ambele se presară pe salată.

Se încing 25 ml ulei şi se căleşte usturoiul pisat, apoi pâinea tăiată cuburi. Se stropeşte salata cu jn dressing din muştar, sare, piper, oţet balsamic şi ulei.

Se presară crutoane şi măsline şi se ornează cu felii de lămâie şi verdeaţă.

Salata cu ardei gras, ceapa rosie si telemea de oaie

Salata_cu_ardei_gras_ceapa_rosie_si_telemea_de_oaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.