Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu ardei gras, ceapa verde si parmezan din: frunze de spanac, boabe de porumb, ceapa verde, parmezan, ardei gras, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan

  • 250 g frunze de spanac
  • 1 conservă boabe de porumb
  • 2 fire ceapă verde
  • 150 g parmezan
  • 1/2 ardei gras roşu

pentru dressing:

  • ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală cu grijă frunzele de spanac şi zvântă-le bine. Spală ardeiul, curăţă-l de seminţe şi de filamentele albe din interior, apoi taie-l fâşii.

Indepărtează rădăcinile firelor de ceapă şi taie-le ron­dele foarte subţiri (doar partea albă).

Scurge boabele de porumb de lichidul din conservă şi amestecă-le cu frunzele de spanac, fâşiile de ardei şi ceapa tăiată rondele.

Stropeşte salata cu ulei de măsline, condimentează cu sare şi piper, după gust, şi adaugă-i, la sfârşit, parmezanul ras fâşii lungi şi subţiri.

Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan

Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.