Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu ardei gras, ceapa verde si parmezan din: frunze de spanac, boabe de porumb, ceapa verde, parmezan, ardei gras, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
- 250 g frunze de spanac
- 1 conservă boabe de porumb
- 2 fire ceapă verde
- 150 g parmezan
- 1/2 ardei gras roşu
pentru dressing:
- ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Spală cu grijă frunzele de spanac şi zvântă-le bine. Spală ardeiul, curăţă-l de seminţe şi de filamentele albe din interior, apoi taie-l fâşii.
Indepărtează rădăcinile firelor de ceapă şi taie-le rondele foarte subţiri (doar partea albă).
Scurge boabele de porumb de lichidul din conservă şi amestecă-le cu frunzele de spanac, fâşiile de ardei şi ceapa tăiată rondele.
Stropeşte salata cu ulei de măsline, condimentează cu sare şi piper, după gust, şi adaugă-i, la sfârşit, parmezanul ras fâşii lungi şi subţiri.
Salată cu ardei gras, ceapă verde şi parmezan
Pofta buna!