Salata de ardei iuti, la borcan

Printeaza

Salata de ardei iuti, la borcan din: ardei iuti bulgaresti, sare, otet, pastai de fasole.

 

Ingrediente:

  • 1 kg ardei iuti bulgaresti
  • cate 3-4 ardei rosii, galbeni, verzi
  • 1 lingura de sare
  • otet
  • cateva pastai de fasole fideluta, galbena sau verde
  • 1 borcan

 

Mod de preparare:

Speli toti ardeii si fasolea. Asezi in borcan ardeii bulgaresti pe verticală, printre care pui păstăi de fasole.

Printre ardei şi fasolea păstăi, presari rondele de ardei iuţi.

Salata_de_ardei_iuti

Pui sarea în oţet, amesteci până se topeşte, apoi torni oţetul rece, nefiert şi nediluat, până acoperă ardeii.

Legi borcanul cu celofan dublu sau îl acoperi cu capac.

 

Salata de ardei iuti

Salata_de_ardei_iuti_02

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.