Salata ardeleneasca cu sunca si oua

Printeaza

Salata ardeleneasca cu sunca si oua

Ingrediente:

  • 250 g caşcaval
  • 8 ouă
  • 500 g şuncă
  • maioneză din 2 ouă

 

Mod de preparare:

Fierbi cele 8 ouă să fie cât mai tari, chiar răscoapte şi după ce s-au răcit foarte bine le decojeşti şi le răzui pe răzătoarea cu ochiuri mari. La fel procedezi şi cu şunca şi caşcavalul.

Pe o farfurie întinsă aşezi straturi de şuncă, caşcaval, ouă, şuncă şi tot aşa. Ultimul strat trebuie să fie de şuncă. îmbraci totul în maio­neză şi decorezi după imaginaţie ori cu caş­caval, ori cu ouă sau ketchup, pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.