Cureti ceapa verde si o tai rondele, iar ridichile le cureti parţial de coaja si le tai feliute, la fel si castravetii.
Intr-un castron mai mare pui fasolea fiarta, ceapa, ridichile, castravetii si maslinele, dupa care amesteci usor, astfel incat sa nu se zdrobeasca boabele de fasole.
Faci un sos din zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper si il adaugi peste salata.
Dai la rece timp de 15 minute, dupa care poti servi salata.
O salata usor de preparat plina de gusturi savuroase. Salată de ton cu ceapă din: trunchi de ton in suc propriu, ceapa rosie, ceapa verde, salata verde, castraveti, iaurt, lamaie, rosii, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 cutii trunchi de ton în suc propriu 1 ceapă roșie 1 legătură ceapă verde 1 salată […]
Salata Tabbouleh din: bulgur, quinoa, cuscus, rosii, castravete, ceapa verde, patrunjel, menta, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline. Tabbouleh este o salată din bucătăria arabă și mai ales a bucătăriei libaneze. E cunoscută, de asemenea, și sub numele de salată bulgur. Varianta turcă se numește Kısır (Kisir). Tabbouleh se compune din pătrunjel și […]
Salata simpla cu porumb, branza de capra si ton din: salata verde, porumb, ton, branza de capra, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, piper, sare de mare, ierburi de provence. Ingrediente: 1 salată verde mică 100 g porumb dulce 80 g ton în ulei 100 g brânză de capră 10 roșii cherry 50 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.