Salata aromata de caracatita

Printeaza

Salata aromata de caracatita din: caracatita, ceapa, usturoi, cartof, morcov, ulei, otet, boia.

Ingrediente:

  • 2 kg caracatiţă
  • 2 cepe
  • 4 căţei usturoi
  • un cartof
  • un morcov
  • 100 ml ulei
  • o legătură pătrunjel
  • o lingură oţet din vin alb
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Salata aromata de caracatita: Caracatiţa se pune la fiert cu cartoful şi morcovul, fără apă, că-şi lasă ea. Se lasă o oră la fiert, se scurge, se lasă la răcit şi se taie. Se amestecă usturoiul pisat cu uleiul, ceapa tocată mărunt, pătrunjelul, boia iute şi oţet.

Se aşază caracatiţa pe platoul de servit şi deasupra se toarnă sosul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.