Salata aromata cu peste si legume

Printeaza

Salata aromata cu peste si legume din: peste, rosii, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 conserve de peşte in ulei (macrou, hering, ton, sardine) a câte 125-150 g
  • 500 g roşii
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură ceapa-ciorii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Salata aromata cu peste si legume: Roşiile se spală şi se taie felii.

Peştele se scoate din cutii şi se scurge uleiul, într-un castron, se amestecă cu zeama de lămâie, sarea şi piperul,se adaugă cepele taiate, coaja de lămâie, roşiile tăiate felii, apoi peştele.

Dacă este necesar, se potriveşte cu sare şi piper. Se ţine la frigider acoperit cu folie alimentară, pentru 60 de minute.
Se serveşte cu felii subţiri de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.