Salata de arpacas cu branza

Printeaza

Salata de arpacas cu branza din: arpacas, sare, fasole, rosii, usturoi, busuioc, menta, branza, ulei.

Ingrediente:Salata de arpacas cu branza

  • 300 g arpacaş
  • 1 praf de sare
  • 150 g fasole verde
  • 600 g roşii tăiate cuburi
  • 2 căţei de usturoi tocati
  • 6 frunze de busuioc
  • 3 frunze de mentă
  • 200 g brânză cottage
  • 6 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se înmoaie cu o seară înainte 300 g arpacaş.

A doua zi se scurge şi se fierbe în multă apă cu un praf de sare.

Se clăteşte sub jet de apă. Se fierb 150 g fasole verde cu un praf de sare. Se scurge şi se taie bucăţele de cca 1 cm lungime.

Le adăugăm în castron împreună cu 600 g roşii tăiate cuburi, arpacaşul fiert, 2 căţei de usturoi tocati, 6 frunze de busuioc şi 3 frunze de mentă.

Se amestecă 200 g brânză cottage cu 6 linguri ulei de măsline.

Jumătate din cantitate se adaugă în bol şi se amestecă cu salata.

Aşezăm salata pe farfurie şi servim cu brânză cottage.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sarmale de post cu arpacas

Sarmale de post cu arpacas

Sarmale de post cu arpacas din: ceapa, morcovi, telina, rosii, verdeata, ulei, arpacas, suc de rosii, frunze de vita de vite, sare, piper, cimbru, bulion. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 500 g rosii verdeata 100 ml ulei 1 cana cu arpacas suc de rosii frunze de vita de vie sare piper 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.