Salata asortata cu aroma de busuioc din: salata, castraveti, ridichi, rosii, oua, otet, sare, busuioc, ardei, ceapa verde, ulei.
Ingrediente:
1 salata
2 castraveti
2-3 ridichi
4 rosii
2 oua
2 linguri cu otet
sare
busuioc tocat
2-4 ardei
4-6 fire de ceapa verde
3 linguri cu ulei
Mod de preparare:
Spalati salata, taiati-o fasii, puneti-o in castron mare.
Spalati castravetii taiati felii subtiri, presarati cu sare, frecati usor ca sa se inmoaie, spalati cu apa rece, scurgeti in sita, treceti-i peste fasiile de salata.
Procedati in acelasi fel cu ridichile, puneti-le peste castraveti, amestecati usor.
Puneti ceapa verde, ardeii si rosiile taiate feliute mici peste restul salatei.
Faceti un sos din otet, ulei, sare si busuioc tocat fin, puneti in castron, amestecati usor si neteziti salata cu lama cutitului.
Salata asortata cu ciuperci din: ciuperci, anghinare, sparanghel. Ingrediente: 250 g ciuperci 8 miezuri de anghinare 1 cutie de sparanghel Mod de preparare: Se mărunţesc anghinarea şi ciupercile, pregătite â la grec. Se aşază peste sparanghelul pus deja pe platoul de servire. Pofta buna!
Salata asortata cu rom din: salata verde, rosii, rom, oua, lamaie, banane, ulei, portocale, mustar, sare, piper. Ingrediente: 1 salată verde mare 4 roşii 3 linguri rom 1 lămâie mare 2 ouă 3 banane 2 portocale 5 linguri ulei muştar sare şi piper Mod de preparare: Din gălbenuş fiert, muştar, piper şi sare se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.