Salata asortata cu sardele

Printeaza

Salata asortata cu sardele din: cartofi, morcovi, sparanghel, rosii, oua, masline, mazare, sardele, patrunjel, sare, piper, maioneza, lamaie.

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 10 fire sparanghel verde
  • 3 roşii
  • 4 ouă
  • 8 măsline
  • 250 g mazăre verde
  • 2 sardele
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • maioneză
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare Salata asortata cu sardele:

Se fierb toate legumele şi se taie cubuleţe. Roşiile se cojesc de pieliţă, li se scot seminţele şi se taie în bucăţele mici.

Ouăle se fierb răscoapte şi se taie felii. Măslinele se taie fâşii, iar carnea sardelelor în bucăţele mici.

Se amestecă totul bine, se adaugă sare, piper şi maioneză preparată cu mai multă lămâie.

Se aşează pe o salatieră, se acoperă cu un strat de maioneză şi se garniseşte cu felii de ou şi fâşii de măsline.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.