Salata Atlantic
PrinteazaSe spală 500 g cartofi roşii şi se fierb în apă cu sare, cca 20 min. Intre timp se spală 250 g roşii cherry şi se taie căpăcelele. Se scoate miezul cu o linguriţă. Pentru umplutură, se amestecă 100 g brânză de vaci, 1 linguriţă suc de lămâie, 1 lingură mărar tocat, sare şi piper; se umplu roşiile şi se aşază căpăcelele.
Se prepară o marinată din 6 linguri ulei de măsline, sucul de la o lămâie şi 1 lingură de boabe de piper roz. Se scurg cartofii, se lasă să se răcorească şi se decojesc; se taie în două sau patru, pe lung.
Se aşază decorativ pe un platou, cu 200 g felii de somon afumat; se toarnă deasupra marinată şi se ornează cu mărar. Se serveşte cu roşiile umplute.
Salata Atlantic
Pofta buna!