Salata Boeuf Ingrediente: 500g pulpa de vita 1kg cartofi 4 morcovi 200g mazare (congelata) 6 castraveti murati 4 gogosari murati 400g maioneza 1 leg. patrunjel sare piper Mod de preparare: Curatati carnea de pielite, apoi puneti-o la fiert in apa cu sare. Curatati morcovii si puneti-i la fiert impreuna cu mazarea si cartofii, in […]
Salată de Boeuf Tradițională
PrinteazaSalată de Boeuf Tradițională din: carne de vita, cartofi, morcovi, mazare, castraveti, maioneza, sare, piper. Descoperă secretul celei mai gustoase salate de boeuf! Rețetă tradițională, completată cu detalii nutriționale. Ideala pentru mese festive sau prânzuri sățioase.
Ingrediente:
- 500g carne de vită
- 4 cartofi medii
- 3 morcovi
- 200g mazăre conservată
- 2-3 castraveți murați
- 200g maioneză
- Sare, piper
Mod de preparare:
Fierbe carnea de vită până devine fragedă, apoi toac-o mărunt.
Fierbe cartofii și morcovii, lasă-i să se răcească, apoi taie-i cuburi.
Amestecă carnea, legumele, mazărea, castraveții tăiați și maioneza.
Asezonează cu sare și piper după gust.
Salată de Boeuf Tradițională
Informații Nutriționale (per porție):
- Calorii: 350
- Carbohidrați: 30g
- Proteine: 15g
- Grăsimi: 20g
Salata de boeuf este un preparat tradițional în bucătăria românească, cu origini în bucătăria franceză. Acest fel de mâncare a fost popularizat în secolul al XIX-lea și a devenit un element de bază în meniurile festive românești.
Caracteristică prin combinarea cărnii de vită cu legumele fierte și maioneza, salata de boeuf este apreciată pentru gustul său bogat și textura sa diversă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata Boeuf de casa
Rulouri umplute cu salata boeuf
Rulouri umplute cu salata boeuf Ingrediente: 1 kg carne de pasare fara os (gaina, gasca sau rata) 1 cutie (700 g) mazare 2 borcane (a cate 700 g) castraveti acri 1 borcan mic gogosari (pentru omat) 6-7 oua fierte tari 3-4 galbenusuri pentru maioneza 1 borcan mic de mustar 1 kg cartofi fierti in coaja […]
Pofta buna!