Salată de Urzici: Savoarea Primăverii în Farfurie din: urzici, rosii, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, feta. Cu sosirea primăverii, natura ne oferă o gamă variată de plante pline de nutrienți și gust, iar urzicile se numără printre cele mai apreciate. Acest fel de mâncare aduce nu numai culoare pe masă, dar și un […]
Salata cu branza de capra si legume
PrinteazaSalata cu branza de capra si legume din: cuscus, zeama de lamaie, amestec de legume, pasta de ardei iute, branza de capra si frunze de rucola.
Ingrediente:
- 100 g cuscus
- zeama de la 1/2 lamaie
- 200 g amestec de legume facute la cuptor (ceapa, vinete, ardei, morcovi, pastarnac)
- 1 lingura de pasta de ardei iute
- 50 g branza de capra sau feta, faramitata
- 1 mana frunze de rucola
Mod de preparare:
Pune cuşcuşul într-un bol, asezonează-l şi adaugă zeama de lămâie.
Toarnă peste el 100 ml de apă fierbinte, acoperă-l cu folie alimentară şi lasă-l câteva minute să absoarbă tot lichidul
. Amestecă uşor cuşcuşul, cu o furculiţă.
Tăvăleşte legumele coapte prin pasta de ardei iute, apoi adaugă-le peste cuşcuş.
Presară brânza, frunzele de rucola şi amestecă bine.
Salata cu branza de capra si legume
Pofta buna!
Salată de Cartofi cu Tarhon din: cartofi, tarhon, ulei, otet, ceapa, saer, piper. Îmbogățită cu aroma distinctă a tarhonului, această salată de cartofi reprezintă o reinterpretare modernă și plină de savoare a unui clasic culinar. Perfectă ca garnitură la grătar sau ca fel principal într-o masă vegetariană, această salată combină simplitatea cu eleganța, oferind un […]
Salată de Pepene și Brânză Feta – Deliciu de Vara
Salată de Pepene și Brânză Feta – Deliciu de Vara din: pepene, branza feta, ceapa rosie, menta, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Salata de pepene și brânza Feta este o combinație perfectă de arome dulci și sărate, cu o textură proaspătă și crocantă. Această salată de vară este ușor de preparat și […]