Salata cu branza de capra si spanac

Printeaza

Salata cu branza de capra si spanac din: ridichi, frunze de spanac, frunze de salata asortata, germeni de fasole, ceapa verde, paine bagheta, ulei de masline, branza de capra, suc de lamaie, zahar brun, apa, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_branza_de_capra_si_spanac

  • 1 legatura ridichi
  • 1 mana frunze de spanac
  • 1 pachet frunze de salata asortate
  • 100 g germeni de fasole
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 8 felii paine bagheta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 8 felii branza de capra

vinegreta:

  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2-3 linguri suc de lamaie
  • 1 praf zahar brun
  • 1/2 lingura apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata ridichile si se taie felii. Se asaza intr-un castron, in care se mai adauga frunzele de spanac si de salata curatate, precum si germenii de fasole. Se amesteca usor si se pastreaza la frigider.

Se prepara vinegreta: se amesteca uleiul cu sue de lamaie, zahar si apa; se sareaza, se pi- pereaza si se lasa sa se marineze.

Se pun feliile de bagheta pe o tava tapetata cu hartie de copt; se stropesc cu ulei si se coc pe gratarul cuptorului. Cand incep sa se rumeneasca, se asaza pe fiecare cate o felie de branza si se mai coc putin.

Se adauga vinegreta si ceapa verde la salata si se amesteca. Apoi se portioneaza; la fiecare porfie se adauga cate 2 felii de paine cu branza.

Salata cu branza de capra si spanac

Salata_cu_branza_de_capra_si_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.