Salata cu branza si ceapa verde

Printeaza

Salata cu branza si ceapa verde din: salata verde, ridichi, castravete, ceapa verde, branza, mustar, lamaie, ulei, boia, menta, sare.

Ingrediente:

  • 1 salată verde mare
  • 1 legătură ridichi
  • 1 castravete cornişon
  • 2 legături ceapă verde
  • 250 g brânză dulce
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • boia dulce
  • 1 legătură mentă verde
  • sare

 

Mod de preparare Salata cu branza si ceapa verde:

Speli salata frunză cu frunză şi, după ce s-au scurs, le rupi în fâşii.

Cureţi ceapa verde şi o tai în rondele pe care le căleşti nu mai mult de 1 minut, într-o tigaie cu 1 lingură de ulei, sare şi puţină boia.

Speli şi cureţi castravele şi ridichile.

Tai castravetele şi ridichile în rondele fine. Amesteci într-un bol salata, ridichile, castravetele, ceapa şi menta fin tocată.

Din loc în loc, pui cu linguriţa grămăjoare de brânză dulce, pe care le presari cu boia şi sare după gust.

Amesteci într-un borcan, prin agitare, muştarul, zeama de lămâie, uleiul de măsline şi puţină sare.

Stropeşti salata cu dressingul şi o oferi imediat spre consum.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.