Salata cu branza si fructe de padure

Printeaza

O reteta de salata cu branza si fructe de padure din: fructe, macris, spanac, rucola, pepene galben, tarhon, lamaie, ulei de masline, banza, seminte de susan, sare si piper.

Ingrediente:

  • 200 g fructe: mure, zmeura, agrise, coacaze.
  • 3-4 legaturi frunze de macris, spanac, rucola
  • 400 g pepene galben
  • 2 legaturi tarhon
  • 1 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g branza
  • 1 lingura seminte de susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pepenele galben în cubuleţe, după ce l-aţi curăţat de coajă şi se­minţe. Spălaţi verdeţurile şi fructele, lăsaţi-le să se scurgă de apă. Puneţi într-un castron frunzele de verdeţuri, întregi su rupte în fâşii. Adăugaţi brânza tăiată în cubuleţe şi cubuleţele de pepene.

Bateţi în alt vas uleiul cu zeama de lămâie, sare, piper şi adăugaţi tarhonul bine mărunţit într- un mojar. Turnati amestecul peste ingredientele din castron şi amestecaţi-le. Inainte de servire, adăugaţi fructele, amestecaţi uşor, pentru a nu le sfărâma şi presăraţi seminţele de susan.

Salata cu branza si fructe de padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.