Salata de branza si legume coapte din: branza feta, rosii, dovlecei, ceapa, ulei de masline, oregano si piper.
Ingrediente:
500 g branza Feta
4-5 rosii
1-2 dovlecei
1 ceapa mare
2 linguri cu ulei de masline
1/2 lingurita cu oregano uscat
1/2 lingurita cu piper negru
Mod de preparare:
Taie roşiile în cuburi, iar ceapa şi dovleceii, în feliuţe. Pune-le într-o tavă stropită cu foarte puţin ulei, presară oregano şi piper negru.
Aşază deasupra bucata de brânză şi dă la cuptorul încins vreo 20 de minute. Serveşte salata cu un sos de măsline.
Presează zece măsline kalamata, scoate sâmburii şi ta- ie-leîn felii. Freacă-le cu două linguri cu ulei de măsline, iar la final, presară un pic de oregano.
Toarnă-l peste legumele coapte şi serveşte salata de îndată, cu un pahar cu vin alb rece.
Salată de hrișcă cu legume și brânză feta din: hrisca, apa, ardei rosu, castravete, ceapa, branza feta, suc de lamaie, patrunjel. Hrișca este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este bogată în aminoacizi esențiali și conține mai multe vitamine B, magneziu, fier și zinc decât multe alte cereale. De asemenea, hrișca este o sursă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.