Supă simpla de fasole neagră din: fasole neagra, sare, smantana si zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g fasole neagra sare smantana zeama de lamaie Mod de preparare: Pune la înmuiat peste noapte, în apă rece, 500 grame (0.5 kg) de fasole neagră. Când este pregătită pentru fiert, pune fasolea în 2 litri şi jumătate […]
Salată cu branză telemea si măsline
PrinteazaSalată cu branză telemea si măsline
Ingrediente:
- 3 roşii
- 1 castravete
- 1 ceapă verde
- 200 g brânză telemea
- 100 g măsline
- 4 linguri ulei
- piper
- 1 linguriţă oţet
- sare
Mod de preparare:
Salată cu branză telemea si măsline: Pui telemeaua cu o zi înainte la desărat. Roşiile şi castravetele le tai felii, iar ceapa o toci mărunt şi le aşezi pe toate într-o salatieră.
Adaugi sare, piper (după gust), ulei şi oţet, telemeaua rasă, măslinele şi amesteci. O servesti după ce ai ţinut-o puţin la rece.
Poftă bună!
Cascaval pane, in faina si pesmet
Cascaval pane, in faina si pesmet din: cascaval, oua, grasime, pesmet. Ingrediente: 12 felii cascaval 1-2 oua 2 linguri grasime 1 lingura faina pesmet Mod de preparare Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o […]