Salata greceasca cu branza feta din: salata, castravete, rosii, ceapa verde, masline, branza feta, otet, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 salata 1/2 castravete lung, taiat felii 4 rosii 8 fire ceapa verde 50 g masline 115 g branza feta 6 linguri otet 120 ml ulei de masline sare si piper masline si paine, […]
Salata cu branza
PrinteazaSalata cu branza din: branzeturi, salata verde, frunze de papadie, seminte de busuioc uscate, oregano, ulei de masline, ceapa rosie, oua.
Ingrediente:
- 200 g branzeturi diverse (Bergarder, Bavaria Blu, Edelpilz, Bierkase)
- 1 salata verde create
- 1 legatura de frunze de papadie
- 200 g rosii cherry
- Zeama de lamaie
- 1 lingura de seminte de busuioc uscate
- 1 lingurita de oregano uscat
- ulei de masline
- 2 cepe rosii mari
- 2 oua fierte
Mod de preparare:
Se spala si se taie salata si frunzele de papadie.
Se taie cubulete branzeturile. Se spala si se taie in jumatati rosiile cherry.
Se taie julienne ceapa si oualele.
Se amesteca toate intr-un castron. Se presara semintele de busuioc si oregano.
Se stropeste cu ulei de masline si zeama de masline.
Pofta buna!
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir: este o alegere rafinată și savuroasă pentru o cină specială. Această rețetă combină delicatețea cărnii de miel cu prospețimea portocalelor și aroma picantă a ghimbirului, rezultând un preparat sofisticat și echilibrat. Este perfect pentru ocazii speciale și garantează o experiență culinară de neuitat. Reteta Steak de […]
Pofta buna!
Imi va fi greu de gasit aceste tipuri de branzeturi, insa cred ca pot folosi si alte feluri de branza. Voi incerca salata de branza propusa de voi.