Salata bulgareasca cu feta
PrinteazaSalata bulgareasca cu feta din: rosii, castravete, ardei, ceapa, patrunjel, branza, ulei, otet, sare, piper.
- 4 roşii
- un castravete
- 1/2 ardei gras roşu copt
- 1/2 ardei gras verde copt
- 2 fire ceapă verde
- o legătură pătrunjel
- 250 g brânză feta
- 5 linguri ulei
- 5 linguri oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie bucăţi mai mari roşiile şi castravetele. Se taie ceapa mărunt şi pătrunjelul la fel. Se curăţă ardeii copţi. Se amestecă uleiul cu oţetul, se toarnă deasupra legumelor, se potriveşte de sare şi piper.
Se dă 15 minute la rece.
Se serveşte cu brânză fărâmiţată deasupra şi pătrunjel.
Pofta buna!