Salata Caesar cu ansoa
PrinteazaSalata Caesar cu ansoa din: ulei, paine, usturoi, salata verde, oua fierte, suc de lamaie, parmezan, ansoa, sare, piper.
- 175 ml ulei
- 115 g paine, taiata cuburi
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 1 salata verde
- 2 oua fierte
- 120 ml suc de lamaie
- 50 g parmezan ras
- 6 fileuri ansoa, maruntit
- sare si piper
Mod de preparare:
Incalziti 50ml de ulei într-o tigaie. Se adaugă pâinea și usturoiul și gatiti, amestecand constant, pana cand se rumenesc. Se scurg crutoanele pe hârtie de bucătărie.
Spalati si taiati frunzele de salata si se transfera într-un bol. Adăugați uleiul rămas si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecati. Maruntiti oualele si incorporati.
Stropiti cu zeama de lamaie si amestecati. Presarati parmezan ras si ansoa, apoi amestecati din nou. Adaugati crutoanele si serviti imediat.
Pofta buna!