Salata calda cu carne de miel si feta din: muschi de miel, dovleac, dovlecei, ardei gras, ulei de masline, cimbru, sare, piper, miere, spanac, feta, ulei de masline.
timp de preparare 35 minute, timp de gatire 20 minute, 4 portii.
Ingrediente:
2 bucati muschi de miel
500 gr dovleac, fara seminte si curatat
2 dovlecei, curatati si taiati in jumatati
1 ardei gras rosu, fara seminte
2 linguri ulei de masline
2 linguri cimbru proaspat sau 1 lingurita cimbru uscat
Sare si piper
1 lingura miere
Sucul de la jumatate de lamaie
100gr spanac baby
100gr feta
Ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C, asezati intr-o tava dovleacul, dovleceii si ardeiul, taiate cuburi.
Presati cu ulei, cimbru si asezonati dupa gust. Amestecati si dati la cuptor 15 minute.
Incalziti o tigaie. Asezonati carnea cu ulei si condimente si rumeniti in tigaie la foc potrivit 10-15 minute, intorcand pe toate partile.
Peste legume adaugati mierea si sucul de lamaie si mai gatiti 5 minute. Lasati carnea sa se odihneasca.
In boluri de servire adaugati feta si spanac, adaugati legume calde si felii de carne.
Salata cu miel si sos de mustar din: friptura de miel, rosii, castravete, ceapa, varza de Bruxelles, patrunjel, ulei, otet, miere, mustar boabe, sare. Ingrediente: friptură de miel 3 roşii 1 castravete 1 ceapă roşie 300 g varză de Bruxelles pătrunjel Pentru sos: 5 linguri cu ulei 2 linguri cu oţet 5 g miere 1 […]
Pita cu miel si salata de vinete din: citlete de miel, ulei de masline, dukkah, sare, piper, vinete, naut, branza, patrunjel, ardei, ceapa, otet, pita, iaurt. Ingrediente: 8 cotlete de miel tăiate gros ulei de măsline 2 linguri cu condiment dukkah sare de mare şi piper negru Pentru salata: 1 vânătă, feliată ulei de măsline […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.