Salata calda de cartofi cu usturoi

Printeaza

Salata calda de cartofi cu usturoi din: cartofi, ceapa, usturoi, patrunjel  sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert, curăţă-i de coajă şi taie-i în felii mai groase.

Separat, taie ceapa julien şi căleşte-o în ulei încins.

Pune feliile de cartofi şi usturoiul zdrobit şi amestecă uşor ca să nu se sfărâme cartofii. Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjel tocat mărunt.

Lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.