Salata calda de cartofi cu usturoi
PrinteazaSalata calda de cartofi cu usturoi din: cartofi, ceapa, usturoi, patrunjel sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 5 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spală cartofii şi pune-i la fiert în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert, curăţă-i de coajă şi taie-i în felii mai groase.
Separat, taie ceapa julien şi căleşte-o în ulei încins.
Pune feliile de cartofi şi usturoiul zdrobit şi amestecă uşor ca să nu se sfărâme cartofii. Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjel tocat mărunt.
Lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele.
Pofta buna!