Salată caldă de cartofi
PrinteazaO reteta delicioasa de salata calda de cartofi din: cartofi, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper si ulei.
- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spală cartofii şi pune-i la fiert în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert, curăţă-i de coajă şi taie-i în felii mai groase. Separat, taie ceapa julien şi căleşte-o în ulei încins.
Pune feliile de cartof şi usturoiul zdrobit şi amestecă uşor ca să nu se sfărâme cartofii.
Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjel tocat mărunt. Lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele.
Salată caldă de cartofi
Pofta buna!