Salata calda cu naut si piept de pui

Printeaza

Salata calda cu naut si piept de pui din: naut, piept de pui, rosii cherry, ceapa, usturoi, ulei, bicarbonat, oregano, patrunjel verde, piper si sare.

Ingrediente:Salata_calda_cu_naut_si_piept_de_pui

  • 250 g naut
  • 1 piept de pui
  • 500 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • bicarbonat
  • oregano
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune năutul în apă cu sare şi puţin bicarbonat, fierbe-l vreo 40 de minute, apoi schimbă-i apa (cu alta fierbinte). Continuă fierberea (schimbă apa de încă vreo trei ori, la fel ca la fasole). Scurge-l, dă-l printr-un jet de apă rece, scurge-l din nou.

Intre timp, pune pieptul de pui (tăiat în 2-3 bucăţi mai groase) într-o tigaie de teflon. Intoarce carnea de mai multe ori, astfel încât să nu se ardă, dar să se pătrundă bine. Taie patru roşii în cubuleţe şi pune-le peste pui, adaugă usturoiul fin pisat şi puţin oregano şi lasă să scadă. Stinge focul şi presară peste carne puţină sare şi un pic de piper.

Pune năutul într-un castron mare, adaugă ceapa tocată fin, roşiile cherry tăiate în jumătate, pătrunjelul mărunţit şi potriveşte de sare şi ulei. Serveşte salata în farfurii adânci, cu felii de piept de pui deasupra.

Salata calda cu naut si piept de pui

Salata_calda_cu_naut_si_piept_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Eu nu ma prea omor dupa naut. Chiar nu-mi place, oricum pe acolo e mancarea saracilor, la noi a ajuns de lux

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.