Salata calda de ciuperci champignon

Printeaza

Salata calda de ciuperci champignon din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, unt, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Salata calda de ciuperci champignon

  • 200 g ciuperci champignon
  • 200 g cartofi mici
  • 1 ceapă mică
  • 50 ml ulei
  • 30 g unt
  • 2 căţei de usturoi
  • ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşte cartofii, lasă-i întregi şi trece-i prin jet de apă. Pune-i la fiert 20 de minute în apă cu sare.

Taie ceapa julien, prăjeşte-o cu un praf de sare în ulei şi unt. Adaugă usturoiul mărunţit, apoi cartofii scurşi bine de apă si uscaţi cu un şervet.

Când se rumenesc, pune ciupercile întregi şi sotează-le rapid, să prindă crustă. După circa două minute, închide focul. Serveşte cu ceapă verde tocată.

Pentru un plus de rumenire, ţine amestecul la cuptor pentru câteva minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.