Salata calda de legume cu carne

Printeaza

Salata calda de legume cu carne din: piept de pui, morcov, măsline, roşii, frunze salată, ceapă de apă roşie, usturoi, dovlecei, vânătă, ulei, sare piper, zeamă de lămâie.

Salata calda de legume cu carne

Ingrediente pentru Salata calda de legume cu carne:

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 100 g măsline
  • 2 roşii
  • 5 frunze salată spălate şi uscate
  • 1 ceapă de apă roşie
  • 3 căţei usturoi zdrobiţi
  • 2 dovlecei
  • 1 vânătă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare Salata calda de legume cu carne:

Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare şi cu morcovul. Le laşi la răcit şi le tai felioare mai grosuţe.

Incingi uleiul, adaugi ceapa tăiată julien, usturoiul zdorbit, laşi câteva secunde, apoi pieptul depui şi, pe rând, dovleceii şi vânătă, bine spălate şi uscate, tăiate rondele.

Laşi 10 minute, potriveşti de sare şi piper şi opreşti focul. Serveşti cu salată verde ruptă, cu măsline, cu roşii tăiate şi stropită, după gust, cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.