Salată călită cu migdale

Printeaza

Salată călită cu migdale din: apa, migdale, ceapa verde, telina, castravete, rosii, salata verde, untisor, coriandru, suc de lamaie, zahar, orez, sare si piper.

Ingrediente:Salata_calita_cu_migdale

  • 20 ml apa
  • 85 g migdale oparite
  • 4 cepe verzi tocate
  • 1 castravete feliat
  • 3 telini, taiate betisoare
  • 250 g rosii taiate in sfert
  • 2 salate verzi tocate
  • 30 g untisor
  • 30 g coriandru proaspat
  • 1/2 lamaie, doar sucul
  • 1/2 lingura zahar
  • orez fiert sau paine prajita, pentru servire
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge wok-ul şi căleşte migdalele în 20ml apa, 2-3 minute, până devin aurii. Lasă-le la uscat pe hârtie de copt şi taie-le uşor.Pune restul de ulei în tigaie şi aşteaptă să se încingă. Adaugă cepele, castravetele, ţelina şi roşiile şi căleşte-le timp de 2 minute.

Ia de pe foc, pune restul ingredientelor şi amestecă-le. Asezonează cu sare şi piper.Pune totul pe farfurii cu o lingură şi decorează cu migdalele prăjite. Toarnă sucul din tigaie peste salată şi serveşte cu orez fiert sau pâine prăjită.

Salată călită cu migdale

Salata_calita_cu_migdale

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Foarte tare salata asta

  2. Salata calita, n-am auzit pana acum de asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.