Salata caprese speciale

Printeaza

Salata caprese speciale din: rosii, mozzarella, sare, piper, rosii uscate, capere, frunze de busuioc si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 8 roşii pe vrej
  • 250 g mozzarella (preferabil de bivoliţă)
  • sare
  • piper
  • 3-4 roşii uscate conservate în ulei (de la borcan)
  • 2-3 linguri capere (de la borcan)
  • 1 mână frunze de busuioc
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Salata caprese speciale: Se spală roşiile, se curăţă şi se şterg; se taie felii rotunde. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii.

Pe o farfurie, se aşază felii de roşii şi mozzarella şi se condimentează cu sare şi piper.

Roşiile uscate se lasă să se scurgă şi se toacă mărunt. Se lasă să se scurgă caperele. Se spală frunzele de busuioc şi se şterg.

Caperele şi bucăţelele de roşii uscate se repartizează pe felii de mozzarella şi se ornează cu frunze de busuioc.

Se stropesc cu 1-2 linguri ulei de măsline şi se servesc cu grisine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.