Salată cu carne de crab

Printeaza

O reteta de salata cu carne de crab din: paine, ou, lapte, carne de crab, rosii cherry, morcovi, dovlecei, ulei de masline, patrunjel, zeama de lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Salată cu carne de crab

  • 4 felii de pâine pentru tartine
  • 1 ou
  • 1 lingură lapte
  • 200 g carne de crab conservată în suc propriu
  • 4 roşii cherry
  • 2 morcovi noi
  • 2 dovlecei mici
  • ulei de măsline extravirgin

pentru dressing:

  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 lămâie (zeama)
  • sare şi piper

pentru decor:

  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Spala roşiile, morcovii şi dovleceii. Scurge lichidul din conserva de crab şi spală carnea cu apă rece.  Taie roşiile sferturi, morcovii fâşii sub­ţiri şi toacă pătrunjelul.

Îndepărtează capetele dovleceilor şi taie-i rondele foarte subţiri cu răzătoarea sau cu un cuţit foarte bine ascuţit.

Amestecă toate ingredientele într-un castron şi asezonează-le cu ulei, sare, piper, după gust, pătrunjelul şi zeama de lămâie. Decupează 4 discuri din feliile de pâi­ne. Bate oul într-un castronel, adaugă lapte­le şi un praf de sare şi omogenizează.

Trece discurile de pâine prin această compoziţie şi prăjeşte-le pe ambele părţi într-o tigaie neaderentă unsă cu puţin ulei.

Aşază rondelele de pâine pe farfurii şi aranjează salata deasupra, ajutându-te de un inel metalic (foto 4). Decorează cu frunzuli­ţe de pătrunjel şi serveşte.

Salată cu carne de crab

Salată cu carne de crab

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata cu carne de crab

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.