Salata cu carne de curcan si verdeturi
PrinteazaSalata cu carne de curcan si verdeturi din: piept de curcan, ulei de masline extravirgin, cuscus, supa de pasare, salata, busuioc verde, coriandru verde, ardei gras, otet balsamic, sare de mare, piper verde.
- 1200 g piept de curcan
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 250 g cuscus
- 200 ml supa de pasare
- 200 salata
- 10 g busuioc verde
- 5 g coriandru verde
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
dressing:
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 1 lingurita otet balsamic
- 1/2 lingurita sare de mare
- 1/4 lingurita piper verde
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se fierbe 10 minute la foc mediu, apoi se coace 12-15 minute cu puţin ulei la tavă în cuptorul preîncălzit, după care se feliază în bucăţele de mărimea unui deget.
Separat, cuşcuşul se fierbe în supa de curcan rezultată, dându- se într-un clocot, apoi lăsându-l 10 minute la foc mediu.
După ce ambele ingrediente s-au răcit, se montează cu salată, ierburi de gust şi pătrăţele de ardei, stropind salata cu o vinegretă uşoară.
Salata cu carne de curcan si verdeturi
Pofta buna!