Salata cu carne de pasare

Printeaza

O reteta de salata cu carne de pasare din: piept de pui, grepfrut roz, morcovi, zucchini, iaurt, praf de curry, coriandru, chimen, cimbru, sare, zeama de lamaie si salata asortata.

Ingrediente:Salata cu carne de pasare

  • 800 g piept de pui fript la grill, fara piele si oase
  • 4 grepfruturi roz
  • 6 morcovi
  • 4 dovlecei mici (zucchini)
  • 600 g iaurt slab (1,5% grasime)
  • praf de curry
  • coriandru macinat
  • chimen macinat
  • cimbru faramitat
  • sare
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • 200 g salata asortata

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pieliţa albă cu grijă şi se taie feliuţele în romburi. Mor­covii şi dovleceii se răzuiesc (nu prea mă­runt).

Iaurtul se amestecă cu praful de curry. coriandrul măcinat, cu chimenul, cu cimbrul şi cu sarea. La urmă se adaugă zeama de lămâ­ie. Romburile de grepfrut, morcovul, dovle­celul se pun într-un castron şi se amestecă cu sosul marinat.

Salata asortată se aşază pe un platou ma­re. Mixtura din grepfrut şi legume se pune peste salată. Cuburile de piept de pui se aranjează peste compoziţie.

Salata cu carne de pasare

Salata cu carne de pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.