Pui cu alune din: piept de pui, amidon de porumb, ghimbir, pudra de usturoi, zahar, sos de soia, sare, unt, suc de mere, alune prajite. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea […]
Salata cu carne de porc si nuca
PrinteazaSalata cu carne de porc si nuca din: ulei de rapita, otet de vin rosu, mustar cu boabe, sirop de artar, rosie, caise uscate, ceapa, miez de nuca, patrunjel, porc.
Ingrediente:
- 2 linguriţe ulei de rapiţă
- 1 lingură de oţet de vin roşu
- 1/4 linguriţă de muştar cu boabe
- 2 linguriţe sirop de arţar
- 1/3 varză roşie mică, tocată
- 6 caise uscate, tăiate în fâşii
- 1/2 ceapă, tocată
- 6 jumătăţi miez de nucă, rupte în bucăţi
- 2-3 linguri de pătrunjel tocat grosier
- 100g carne de porc gătită la foc mic, ruptă în bucăţi
Mod de preparare:
Combină uleiul, oţetul, muştarul şi siropul de arţar într-un bol. Adaugă varza, caisele, ceapa, miezul de nucă şi pătrunjelul.
Amestecă totul bine, apoi încorporează cu grijă carnea. Serviti imediat.
Salata cu carne de porc si nuca
Pofta buna!
Punch de afine cu votca din: afine, suc de afine, votca, suc de grepfrut, lime, gheata. Punchul este o băutură tradițională alcoolică, răcoritoare și aromată, care a devenit populară în special în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea în Europa. Punchul este adesea servit la petreceri și evenimente festive și poate fi preparat într-o varietate […]