Salata cu carne de porc

Printeaza

Salata cu carne de porc din: muschiulet de porc, ceapa, usturoi, ulei, ciuperci, rosii, seminte de chimen, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_carne_de_porc

  • 500 g muschiulet de porc
  • 1 ceapă
  • 5 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 300 g ciuperci
  • 2 roşii
  • 2-3 fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • seminţe de chimen
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Speli, cureţi de pieliţe şi de grăsime carnea de porc. O tai pe fibră, cubulete.

Rumeneşti bucăţile pe toate părţile, le scoţi într-un castron si le dai cu sare si piper.

Căleşti ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. Adaugi ciupercile şi ţii totul la foc mic până scade zeama pe care o lasa.

La final, le lasi puţin la răcit.

Intr-un bol, amesteci cubuleţele de carne, ciupercile, ceapa verde măruntită si roşiile feliate.

Storci zeama de lămâie şi poţi presăra peste salată seminţe de chimen.

Salata cu carne de porc

Salata_cu_carne_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.