Salată de Ardei Grași Copti cu Brânză de Capră din: ardei grasi, ceapa rosie, miere, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper, frunze de busuioc. Vă invităm să descoperiți o salată de vară ușoară și plină de savoare. Această rețetă simplă și delicioasă va aduce prospețimea și aroma verii în farfuria dvs. Cu un […]
Salata cu carne de vita si ceapa rosie
PrinteazaSalata cu carne de vita si ceapa rosie din: carne fiarta de vita, ceapa rosie, sare, castraveti acri, capere, ciuperci, otet si ulei.
- un kg carne fiarta de vita
- o ceapa rosie
- sare
- 2-3 castraveti acri
- 2 linguri capere
- 200 g ciuperci
- 2 linguri otet
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Carnea se taie mărunt si se pune într-un castron. Peste ea se presară sarea, caperele, uleiul şi oţetul.
Se amestecă bine, astfel încât să se pătrundă.
Ciupercile se feliază şl se pun în tigaie pentru 10 minute, să se evapore apa din ele.
Apoi se pun peste carne. Se adaugă ceapa tăiatăi peştişori, castraveţii mărurnţiţi şi se serveşte.
Salata cu carne de vita si ceapa rosie
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată cu Piept de Rață, Fructe de Pădure și Dressing de Portocale
Salată cu Piept de Rață, Fructe de Pădure și Dressing de Portocale din: piept de rata, fructe de padure, mix de salata, ceapa rosie, nuci coapte, sare, piper, zeama de portocala, miere, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: Pentru salată: 2 piepturi de rață 200 g de fructe de pădure proaspete (zmeură, afine, […]
Salată Olivier: Reteta Tradițională
Salată Olivier: Reteta Tradițională din: cartofi, oua, morcovi, mazare, castraveti, carne de pui sau sunca, ceapa, maioneza, sare, piper. Salata Olivier, cunoscută și sub numele de “Salata Rusă”, este un preparat tradițional rus care are o istorie bogată și este iubită în întreaga lume pentru gustul ei unic și consistența cremoasă. Ingrediente: 4 cartofi mari, […]
Pofta buna!
N-am incercat niciodata o salata ca asta