Salata de cartofi cu ceapa verde

Printeaza

Salata de cartofi cu ceapa verde din: cartofi, oua, ulei, smantana, mustar, ceapa verde, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 ml ulei
  • 50 ml smântână
  • o lingură muştar
  • o legătură ceapă verde
  • o legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Salata de cartofi cu ceapa verde:

Cartofii foarte bine spălaţi se pun la fiert în coajă.

Intre timp, din gălbenuşuri, muştar şi ulei se mixează o maioneză.

Se scot cartofii, se lasă la răcit, se curăţă de coajă si se taie, după preferinţe. Apoi se amestecă usor cu maioneza.

Se pun într-un bol si se toarnă smântână peste ei.

Se presară cu sare, piper, ceapă verde si mărar tocate mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.