Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă din: carne de vitel, sunca, branza gruyere, unt, ceapa, supa de pui, vin alb sec, sare, piper, ulei de masline, faina, frunze de patrunjel. Ingrediente: 600g de carne de vitel, tăiată subțire 150g de șuncă, tăiată subțire 150g de brânză Gruyère, […]
Salată de cartofi cu hamsii si ardei
PrinteazaSalată de cartofi cu hamsii si ardei
Ingrediente:
- 1/2 kg cartofi
- 1 ceapă
- 2 ardei graşi
- sare
- piper
- 3 linguri maioneză
Salată de cartofi cu hamsii si ardei: Laşi hamsiile pentru o oră să se desăreze în apă rece. Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi laşi deoparte.
După ce s-au răcit, îi tai cubuleţe. Cureţi ceapa, o tai solzişori, ardeii îi tai feliuţe subţiri, iar salata fideluţă.
Amesteci apoi cartofii ou ceapa, ardei, hamsiile, măslinele, salata verde şi maioneza. Sărezi şi piperezi după gust şi omogenizezi salata.
Poftă bună!
Aspic de Curcan cu Legume din: carne de curcan, foi de gelatina, ceapa, morcovi, tije de telina, ardei gras, usturoi, frunza de dafin, boabe de piper, sare, suc de lamaie. Ingrediente: 500 g carne de curcan (fără oase) 2 foi de gelatină 1 ceapă mare, tăiată mărunt 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]