Salata cu cartofi, rosii si capere

Printeaza

Salata cu cartofi, rosii si capere din: cartofi violeti, cartofi albi, morcovi, ceapa verde, ardei capia, rosii cherry, capere, masline negre, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, patrunjel verde, seminte de negrilica.

Ingrediente: Salata_tricolora_cu_cartof_violet

  • 3 cartofi violeti
  • 3 cartofi albi
  • 2 morcovi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 5-6 rosii cherry tricolore
  • 1 lingurita capere
  • 6-8 masline negre feliate
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • seminte de negrilica

Mod de preparare:

Cartofii si morcovii ii speli si ii pui la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Ii lasi sa se raceasca, apoi ii cureti de coaja si ii tai felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron.

Adaugi ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul capia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.

Dupa ce ai spalat cartofii violeti, ii pui cu tot cu coaja intr-o oala cu apa si ii fierbi fara sa-i lasi sa se sfarame.

Condimentezi cu sare si piper, adaugi otet si ulei de masline, amestecand usor. Servesti salata rece sau calda.

Salata cu cartofi, rosii si capere

Salata_tricolora_cu_cartof_violet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.