Salata cu cartofi, rosii si capere
PrinteazaSalata cu cartofi, rosii si capere din: cartofi violeti, cartofi albi, morcovi, ceapa verde, ardei capia, rosii cherry, capere, masline negre, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, patrunjel verde, seminte de negrilica.
- 3 cartofi violeti
- 3 cartofi albi
- 2 morcovi
- 2 fire ceapa verde
- 1 ardei capia
- 5-6 rosii cherry tricolore
- 1 lingurita capere
- 6-8 masline negre feliate
- otet balsamic
- ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel verde
- seminte de negrilica
Mod de preparare:
Cartofii si morcovii ii speli si ii pui la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
Ii lasi sa se raceasca, apoi ii cureti de coaja si ii tai felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron.
Adaugi ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul capia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.
Dupa ce ai spalat cartofii violeti, ii pui cu tot cu coaja intr-o oala cu apa si ii fierbi fara sa-i lasi sa se sfarame.
Condimentezi cu sare si piper, adaugi otet si ulei de masline, amestecand usor. Servesti salata rece sau calda.
Salata cu cartofi, rosii si capere
Pofta buna!