Supă de spanac cu lapte de soia din: spanac, ceapa, unt, lapte de soia, zeama de lamaie, piper si sare. Ingrediente: 900 de grame de spanac 1 ceapă tocată 30 grame de unt 500 mililitri de lapte din soia Zeama de la o lămâie Piper şi sare după gust Mod de preparare: Rezultatul final […]
Salata cu cartofi si rosii – usor de preparat
PrinteazaSalata cu cartofi si rosii din: cartofi, sare, piper, rosii, ardei grasi, ceapa verde, feta, masline negre, verdeturi asortate, supa de legume, otet de vin alb, ulei de masline.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- sare
- piper
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 1 legatura ceapa verde
- 300 g telemea sau feta
- 200 g masline negre fara samburi
- 1 legatura verdeturi asortate
- 150 ml supa de legume
- 6 linguri otet de vin alb
- 6 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
spală cartofii şi se fierb în apă cu sare cca 25 min; se scurg şi se lasă să se răcorească; se decojesc şi se taie felii.
lasă să se răcească. Se decojesc roşiile, Iar pulpa se taie cuburi.
taie jumătăţi ardeii graşi, se curăţă de cotoare şi seminţe, iar pulpa se taie fâşii.
taie rondele ceapa verde; brânza se taie cuburi. Măslinele se taie felii.
Toate ingredientele pregătite se amestecă într-o salatieră. Se toacă verdeaţa.
amestecă supa cu oţet, ulei şi verdeaţă; se sărează şi se piperează.
Dressingul se toarnă peste salată şi se amestecă; se lasă să se marineze 2-3 ore.
Salata cu cartofi si rosii
Pofta buna!
Sufleu de branza si oua din: branza, oua, smantana, faina, unt si lapte. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se bazează […]