Salată de cartofi roşii

Printeaza

O reteta de salata de cartofi rosii din: ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, smantana, cartofi noi, cartofi rosii, sare de mare, piper, ridichi, menta si arpagic.

Ingrediente:Salată de cartofi roşii

  • 6 linguri cu ulei de măsline extravirgin
  • sucul de la 1-2 lămâi
  • 250 grame de smântână sau brânză proaspătă
  • 500 grame de cartofi noi
  • 500 grame de cartofi roşii
  • sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
  • o legătură de ridichi, fin feliate
  • frunze de mentă proaspete, tocate
  • un pumn de arpagic, tocat

 

 

Mod de preparare:

Prepară dressingul amestecând uleiul de măsline, sucul de lămâie şi smântâna. Pune la fiert cartofii în apă cu sare pentru aproximativ 20 de minute.

Scurge-i bine de apă şi lasă-i la răcit, apoi curăţă-i de coajă cu ajutorul unui cuţit, apoi taie-i în bucăţi mici. Se amestecă cu dressingul, apoi se adaugă ridichiile, menta şi arpagicul.

Salată de cartofi roşii

Salată de cartofi roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.