Salata de cartofi cu sparanghel
PrinteazaSalata de cartofi cu sparanghel din: sparanghel, cartofi, salata verde, ulei de masline, parmezan, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 bucăţi de sparanghel
- 600 g cartofi
- câteva frunze proaspete de salată verde
- 5 linguri cu ulei de măsline parfumat cu trufe
- 100 g parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi sparanghelul, spălaţi-l, apoi tăiaţi-l în bucăţi mici. Curăţaţi şi spălaţi cartofii.
Puneţi-i la fiert în baie de aburi, într-un vas special (cu orificii), acoperit etanş cu capacul respectiv.
După 10 minute de clocot, adăugaţi bucăţile de sparanghel. Când şi acesta este fiert, puneţi legumele pe platou peste frunzele de salată, stropiţi salata cu ulei de măsline, parfumat cu trufe.
Puneţi sare şi piper după gust. Aduceţi salata la masa decorată cu felii de parmezan.
Salata de cartofi cu sparanghel
Pofta buna!