Salată de icre de somon – este un preparat sofisticat și elegant, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona oaspeții cu un aperitiv deosebit. Icrele de somon, cu textura lor delicată și gustul rafinat, sunt perfect completate de ingredientele alese pentru a crea o salată fină și savuroasă. Această rețetă necesită atenție și delicatețe […]
Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt
PrinteazaSalată cu cartofi, sunca si sos de iaurt din: cartofi, sunca, morcovi, porumb, castravete, rosii, oua, mustar, iaurt, ulei si sare.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 250 g sunca
- 2 morcovi
- 100 g porumb din conserva
- 1 castravete mare
- 2 rosii
- 2 oua
- 1 lingura cu mustar
- 100 ml iaurt
- 150 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă cartofii şi morcovii şi pune-i la fiert întregi, cu puţină sare. Când s-au fiert, scurge apa şi lasă-i la răcit.
Pregăteşte sosul. Fierbe un ou şi amestecă gălbenuşul fiert cu cel nefiert, adaugă muştarul şi pasează, apoi toarnă ulei treptat.
La final, pune iaurtul, linguriţă cu linguriţă şi sare.
Dă porumbul printr-un jet de apă, pune-l apoi într-un castron adânc.
Curăţă castravetele de coajă şi toacă-l în cubuleţe, la fel procedează cu cartofii şi morcovii fierţi. Taie la fel şunca şi roşiile.
Amestecă totul cu sosul de iaurt, potriveşte de sare şi dă la frigider o jumătate de oră înainte s-o serveşti.
Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt
Pofta buna!
Fructe de mare cu salată de broccoli
Fructe de mare cu salată de broccoli – un preparat sofisticat și sănătos, perfect pentru o cină ușoară sau un prânz nutritiv. Această rețetă combină delicatețea fructelor de mare cu crocănțeala și prospețimea salatei de broccoli, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de arome. Prepararea sa este simplă, dar necesită atenție la detalii […]
Incoming search terms:
- salata italiana cu iaurt