Salata de cartofi cu ulei de masline, lamaie si marar
PrinteazaSalata de cartofi cu ulei de masline, lamaie si marar din: cartofi noi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, marar.
- 455 g de cartofi (noi de aceeaşi mărime, pe care fie îi răzuiţi, fie îi curăţaţi de coajă)
- ulei de masline
- suc de lamaie
- marar
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în apă sărată. Incercaţi să-i fierbeţi foarte bine, astfel încât lama cuţitului să rămână curată dacă o înfigeţi în cartof (cartofii nu trebuie să fie cruzi, dar nici să se zdrobească).
Imediat ce au fiert cartofii, strecuraţi-i şi puneţi-i într-un bol.
Adaugati un dressing din ulei de măsline şi suc de lămâie şi adăugaţi nişte mărar proaspăt, tăiat mare, şi puţină sare şi piper negru, proaspăt măcinat.
Pofta buna!