Salata de cascaval
PrinteazaO reteta de salata de cascaval din: cascaval, mere acrisoare, pere, miez de nuca, maioneza si mustar.
- 400 g cascaval (emmentaler sau gouda)
- 2 mere acrisoare
- 2 pere mijlocii (fiecare circa 150 g)
- 50 g miez de nuci
- 400 g maioneza
- 1 lingurita mustar iute
Mod de preparare:
Caşcavalul se taie în fâşii subţiri. Merele se taie în două. se curăţă de cotoare şi se taie cuburi mici. Perele de asemenea se taie în două. Se curăţă de cotoare şi se taie în cuburi mici. Nucile se taie nu prea mărunt.
Intr-un castron se amestecă caşcavalul, merele, perele şi nucile. Din maioneză şi muştar se prepară un sos neted care se încorporează în salată. Mixtura se lasă să se odihnească circa 1 ora.
Salata de cascaval
Pofta buna!