Carne de miel cu ceapa si menta din: carne de miel fara os, ceapa, usturoi, turmeric, chimion, sare, piper, apa, suc de lamaie, menta. Această rețetă este o sursă bună de proteine și grăsimi sănătoase, în special dacă folosiți o carne de miel slabă și eliminați excesul de grăsime. Aromele turmericului, chimionului și coriandrului adaugă […]
Salata cu castane si rozmarin
PrinteazaSalata cu castane si rozmarin din: pastarnac, ulei de masline, castane, rozmarin, miere, frunze de salata mixta.
Ingrediente:
- 500 g pastarnac, taiat in sferuri
- 1 lingura ulei de masline
- 200 g castane intregi, gatite si decojite
- 2 fire de rozmarin, tocate mare
- 1 lingurita de miere
- 140 g frunze de salata mixta
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. într-o tavă tăvăleşte păstârnacul prin 2 linguriţe de ulei, asezonează-l şi dă-l la cuptor 20 de minute.
Scoate tava din cuptor şi adaugă castanele şi rozmarinul, apoi stropeşte totul cu miere şi mai coace totul încă 10-15 minute.
Scoate tava din cuptor şi las-o deoparte. Amestecă frunzele de salată cu restul de ulei, puţină sare şi piper, apoi aranjează-le pe o farfurie.
Pune peste ele păstârnacul, castanele şi eventuala zeamă lăsată de ele în tavă.
Salata cu castane si rozmarin
Pofta buna!
Pui cu migdale din: jumatati piept de pui, sare, piper, migdale, supa de ciuperci, supa de pui, vin, parmezan. Migdalele sunt originare din Asia Centrală și de Sud. Ele au fost cultivate încă din antichitate în zona Mediteranei și au fost considerate un aliment valoros în lumea greco-romană. Migdalele erau, de asemenea, importante în alimentația […]