Salata cu castane si rozmarin
PrinteazaSalata cu castane si rozmarin din: pastarnac, ulei de masline, castane, rozmarin, miere, frunze de salata mixta.
- 500 g pastarnac, taiat in sferuri
- 1 lingura ulei de masline
- 200 g castane intregi, gatite si decojite
- 2 fire de rozmarin, tocate mare
- 1 lingurita de miere
- 140 g frunze de salata mixta
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. într-o tavă tăvăleşte păstârnacul prin 2 linguriţe de ulei, asezonează-l şi dă-l la cuptor 20 de minute.
Scoate tava din cuptor şi adaugă castanele şi rozmarinul, apoi stropeşte totul cu miere şi mai coace totul încă 10-15 minute.
Scoate tava din cuptor şi las-o deoparte. Amestecă frunzele de salată cu restul de ulei, puţină sare şi piper, apoi aranjează-le pe o farfurie.
Pune peste ele păstârnacul, castanele şi eventuala zeamă lăsată de ele în tavă.
Salata cu castane si rozmarin
Pofta buna!