Salata cu castane si rozmarin

Printeaza

Salata cu castane si rozmarin din: pastarnac, ulei de masline, castane, rozmarin, miere, frunze de salata mixta.

Ingrediente:Salata_cu_castane_si_rozmarin

  • 500 g pastarnac, taiat in sferuri
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 g castane intregi, gatite si decojite
  • 2 fire de rozmarin, tocate mare
  • 1 lingurita de miere
  • 140 g frunze de salata mixta

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. într-o tavă tăvăleşte păstârnacul prin 2 linguriţe de ulei, asezonează-l şi dă-l la cuptor 20 de minute.

Scoate tava din cuptor şi adaugă castanele şi rozmarinul, apoi stropeşte totul cu miere şi mai coace totul încă 10-15 minute.

Scoate tava din cuptor şi las-o deoparte. Amestecă frunzele de salată cu restul de ulei, puţină sare şi piper, apoi aranjează-le pe o farfurie.

Pune peste ele păstârnacul, castanele şi eventuala zeamă lăsată de ele în tavă.

Salata cu castane si rozmarin

Salata_cu_castane_si_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.